Pecorino Secondosale, waga: 0,46kg

  • Producent: Caseificio Cucchiara Liborio, Sycylia Włochy
  • Dostępność: Jest
    KOSZT DOSTAWY:
    POLSKA – GRATIS od 200zł
    WARSZAWA i OKOLICE – GRATIS od 100zł
48,30 zł
cena produktu z VAT
(105,00 zł za 1kg)
szt.

Pecorino Secondosale - ser z surowego mleka owczego, dojrzewający od 45 do 90 dni. Ser z kategorii serów umiarkowanie twardych, delikatniejszy w smaku od Semistagionato. Jeden z tradycyjnych serów Sycylii, wpisany na listę tradycyjnych włoskich produktów spożywczych (PAT) Ministerstwa Polityki Rolnej Żywności i Leśnictwa (Mipaaf) we Włoszech. Doskonały do wina lub na deskę serów jako przystawka.

Sery są pakowane próżniowo.

Przechowywać w lodówce w temperaturze od 4-8 stopni C.