CARPACCIO z JAGNIĘCINY

  • Producent: MORSELLI SALUMI_Sycylia, Włochy
  • Dostępność: Jest
    KOSZT DOSTAWY:
    POLSKA – GRATIS od 200zł
    WARSZAWA i OKOLICE – GRATIS od 100zł
23,00 zł
cena produktu z VAT
(230,00 zł za 1kg)
szt.

Tradycyjna, sycylijska wędlina najwyższej jakości. Wytworzona w spośób naturalny. Nie zawiera barwników, ulepszaczy smakowych, substancji mięsozastępczych, sztucznych aromatów, białek oraz środków poprawiających wiązanie wody.

Starannie wyselekcjonowane mięso użyte do produkcji pochodzi z lokalnej ubojni, od zwierząt karmionych świeżą trawą. Mięso nie zawiera antybiotyków, stymulatorów wzrostu oraz hormonów.

Cienko pokrojone wędliny będą wybornie smakowały z chlebem jako antipasti. Świetnie pasują także do delikatnych, marynowanych karczochów, selera czy rukoli. Dobrze jest złagodzić ich smak np. plasterkami kiwi i melona.

Wędliny pakujemy próżniowo. Kroimy na cienkie plasterki (wagi 100g, 200g)